Çok çeşitli otomatik paketleme çözümleri ; Tortilla/Lavaş

04.07.2022
En geniş paketleme teknolojilerinden birinin tedarikçisi olarak ULMA Packaging'de tortilla/lavaş üreticileri için çeşitli otomatik paketleme çözümleri sunuyoruz.

Otomatik paketleme makinesinde yükleme

Paketleme makinesi ürün yükleme süreci, robot veya geri çekilebilir bant tabanlı sistemlerimiz sayesinde otomatikleştirilebilir.

Birincil termoform paketleme

Ürünlerinin raf ömrünü uzatmak isteyen herkes için birincil termoform paketleme doğru çözümdür. Pakette kalan oksijenin hassas kontrolü ile ürünün tüketildiği zamana kadar 9 ay boyunca uygun koşullarda saklanmasını sağlar.

Birincil flow pack yatay paketleme

Optimum paketleme maliyetleriyle maksimum format esnekliği isteyen müşteriler için birincil yatay paketleme, yeniden kapatılabilir paketler için çok çeşitli seçenekler sunarak onu en iyi seçim haline getirir.

Ürünün 2 aya kadar çıkabilen raf ömrü, paket içerisine yerleştirilen oksijen emiciler kullanılarak arttırılabilmektedir.

Yatay paketleme makineleri kullanılırken paketleme biçimlerinin değiştirilebilme kolaylığı, arıza süresini en aza indirerek hattın OEE'sini iyileştirir.

Yeniden kapatılabilir paketleme seçeneklerimiz şunları içerir:

  • Paket üzerinde boylamasına veya enine yapıştırma
  • Paket üzerinde boylamasına veya enlemesine fermuar

Otomatik hat sonu çözümleri

UPA proses otomasyon bölümümüz aracılığıyla ULMA Packaging, hat sonu aşaması sırasında elleçleme ile ilgili maliyetleri otomatikleştiren ve azaltan hat sonu çözümleri de sağlar.

  • Termoform makineleri çıkışında paket hizalayıcıları
  • Robot veya bant sistemiyle otomatik hatalı paket reddetme
  • Takip üzerinde çalışan paketleme robotları

 

Paketleme formatlarımızı görmek isterseniz, tortilla ve lavaş için çözümlerimiz bölümüne gidebilir veya doğrudan bizimle iletişime geçmeyi tercih edersenizde burada verilen formu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.