Coronavirus: Ayda iki milyon test gerçekleştiren Fransız bir şirket, test kitlerini ULMA Packaging’ in Flow Pack makineleriyle paketliyor

10.05.2021
Ayda iki milyon Covid-19 tespit testi: Bu, Silahlı Kuvvetler Bakanlığından bir milyon Euro fon alan Fransız NG Biotech şirketi tarafından Temmuz ayı için belirlenen üretim hedefidir.

Küçük bir "hepsi bir arada" tipte plastik test kiti parmak ucunu deler, bir damla kan alır ve reaktiflerle analiz eder. Bu, bir kişiye, yalnızca birkaç gün içinde virüs bulaşıp bulaşmadığını ve bulaşıcı kalıp kalmadığını veya bulaşmışsa, tedavi edilip edilmediğini ve bu nedenle bağışık olup olmadığını yalnızca 15 dakika içinde algılanmasını sağlayacak yöntemdir.

ULMA Packaging Fransa, 2017'den beri bu testler için paketleme projesi üzerinde çalışıyor.  NG-Biotech'in CEO'su Milovan Stankov-Puges; "COVID 19 sağlık krizi ile olayların hızlandığını ve üretim ihtiyaçlarını karşılamak için üç makineye ihtiyaç duyulacağını" bildirmiştir.

A test by NG Biotech
ULMA Packaging Flowpack FM 305 makinesi ile yapılan paket

ULMA Packaging, bir çözüm öneri tavsiyesi ve hızlı yanıt verme yeteneği nedeniyle seçilmiştir. FM 305 modeli, özellikle kullanım esnekliği, hızlı format değişiklikleri, üretkenliği ve müşteri ihtiyaçlarına tam olarak uyarlanmış hızı nedeniyle paketleme makinesi olarak seçilmiştir.

Tüm bunlarla NG BIOTECH, hedeflediği üretim seviyelerine ulaşmanın yanı sıra, ULMA Packaging ile destek ve esneklik sağlayan güvenilir bir iş ortağı bulmuştur.