Deltalab Group, COVID19 sürüntü paketlemesini ULMA Packaging termoform makinesiyle yapmayı tercih etmektedir

25.06.2021

Numune çıkarma pazarı için geliştirilen laboratuvar ürünlerinde lider olan Deltalab Group, reaktifler, aletler ve sarf malzemeleri de dahil olmak üzere daha sonra analiz edilen ve virüs tespit süreçlerine dahil edilen numuneler konusunda 40 yılı aşkın tecrübesiyle ulusal ve uluslararası bir ölçekte laboratuvar malzemeleri üretmektedir. Rubí'de (Barselona) bulunan öncül, sürekli araştırma ve yatırım politikasına dayalı sürdürülebilirlik ve ekonomik verimlilik kriterlerinin yanı sıra Ar-Ge'ye net bir şekilde odaklanarak her zaman en yüksek kalite standartlarını takip etmektir. 125'ten fazla ülkede sağlam bir uluslararası varlığı ve 900'den fazla distribütör ağıyla Katalan şirketi, haftada 7 gün 4 vardiya halinde çalışan 250 işçi istihdam etmektedir.

Ulusal acil durum karşısında Deltalab Grubu, üretimini artırmak ve katlanarak artan bir talebi yönetmek amacıyla tüm üretim kapasitesini, numune almak ve Covid19'u tespit etmek için ürün hatlarına odaklamıştır.

Deltalab Group, Covid19 sürüntü kitini hermetik paketleme için yeni bir TFS 300 seçerek, ULMA Packaging makinelerine güvenmeye devam etti. Grup ayrıca yakın gelecekte, üretim oranlarının arttırılmasını sağlayacak, mevcut makine yelpazesine katılmak üzere  yeni bir FM 300 model flow-pack üretim makinesini dahil etmeyi planlıyor.

ULMA Packaging, Deltalab Group'a termoform ve Flow Pack makinelerinin yanı sıra bir satış sonrası ekibi ve yerel bir teknik servis içeren kapsamlı bir çözüm sunarak, müşteriyle zaten yakın işbirliğini güçlendirerek, büyümelerinde ve karşılaştıkları yeni pazar zorluklarında onlara yardım etmeye ve desteklemeye devam etmektedir.