Yeni FS 400 yatay paketleme makinesi ile et ve kümes hayvanları ürünleri için tabaklı paketleme

25.06.2021
Mükemmel bir şekilde sunulan sızdırmaz paketler sağlamak için tasarlanmış, bir streç shrink film paketleme sistemidir.

Son derece güvenilir sistem ve paketler 

FS 400 yatay paketleme makinesi, paketleme işlemi sırasında bantlı bir film gerdirme sistemi ile ürünün etrafına gerdirilen streç shrink film kullanır. Ayrıca ürün kapatılmadan önce paketin içindeki havayı da alarak filmi küçültmeden önce delmeyi gereksiz kılar. Yapıştırma kısımları son derece ince olmasına rağmen, paketi boyuna ve enine yapıştırmak için kullanılan sistemler sayesinde paketin hem üstüne hem de altına (360º) baskı yapılarak son derece güçlü ve güvenilir bir yapıştırma elde edilir.

Sonuç olarak sıkı bir şekilde paketlenmiş bir ürün elde edilir, böylece sıvı sızıntısını önlenir ve olağanüstü bir sunum sağlanır.

envases FS 400.jpg

Tüm sistem için gelişmiş tek kontrol

Paslanmaz çelikten üretilen FS 400, tüm hat için tek noktadan kontrol imkanı sunan yeni HMI'mız olan UPC 4.0'a sahiptir. Bu diğer özelliklerinin yanı sıra, aynı zamanda shrink paket sistemini kontrol etmenize olanak tanıyan, birbirine bağlı üretim hatları için bir dizi gelişmiş özelliklerle birlikte gelmektedir. 

Temel değişiklikler ve ayarlar

15” HMI tarafından sağlanan renkli grafik arayüzü sayesinde sistemin ayarlanması kolay ve basittir. Makine parametrelerini değiştirmek için kolay, kullanıcı dostu bir yol sağlar. Farklı formatlar için hızlı reçete değişikliklerine olanak tanır.

 

portada FS 400.jpg

Yoğun temizlik süreçleri için tasarlanmıştır

Paketleme makinesi suya karşı yüksek derecede korumaya sahip olup, sektörün ihtiyaç duyduğu oksitlenmeme\ temizlik ve sanitasyon kolaylığı ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Çalıştırması ve bakımı kolay

Paketleme makinesi ayrıca; uygulamanın çalışmasını iyileştirmek, operatör ve bakım personelinin işini kolaylaştırmak için tasarlanmış, bakımı azaltan ve mekanizmalara erişimi kolaylaştıran dikey bir plaka tasarımı, bantlı film gerdirme, film rulolarını kolay yükleme, bantları ve diğer bileşenleri alete ihtiyaç duymadan çıkarma yeteneği vb. kullanışlı özelliklere sahiptir:

cintas desmontables sin herramientas.jpg

Düşük operasyon maliyeti (TCO)

Kısacası, bu özellikler, kurulumun TCO'sunu (Toplam Sahip Olma Maliyeti) düşürmenize olanak sağlarken bakım maliyetlerini düşürerek, ekipmanın kullanımını ve sanitizasyonunu kolaylaştırıp yatırımınızın geri dönüşünü artırmanıza olanak tanır.

Video

Aşağıda FS 400 ile ilgili videoya bir bağlantı bulunmaktadır. Paketleme sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.