ULMA Packaging online FAT servisi

17.06.2020
Paketleme makineleri ve sistemlerinin tasarımında ve üretiminde dünya lideri olan ULMA Packaging, müşterilerine yakın olmaya kararlı bir şekilde kendini adamış ve yerel yardım sağlamak üzere 24'ü kendi ofisi, 60'tan fazla ülkede güçlü bir varlık ile kapsamlı bir distribütör ağına sahiptir.

ULMA Packaging, yerel ofislerini desteklemek üzere; seyahat etmenin zor olduğu mevcut koşullar altında müşterilere mümkün olan en iyi hizmeti sunmak amacıyla, tamamen kendisi tarafından tasarlanan bir dizi servis aracı olarak ULMA Uzaktan Servis'i sunmaktadır. Böylece müşterilerine optimum verimlilik ve güvenlik ile uzaktan destek sağlamaktadır.

Bu hizmet müşteriler tarafından çok yüksek düzeyde kabul gören çevrimiçi Fabrika Kabul Testi'ni (FAT) içermektedir.

Bu hizmet, müşteri programlarına daha fazla esneklik ile uyum sağlamamıza, teslimat sürelerini ve maliyetlerini azaltmamıza olanak tanır.

Video konferans yazılımı kullanan ULMA Packaging, müşterilerin teknisyenlerini ULMA'nın tesislerine seyahat etmek zorunda kalmadan, makineleri için onaylarını gerçekleştirmelerine olanak tanır. Bu gerçek zamanlı hizmet, müşterilerin makine ve paketleme sürecinin spesifikasyonlarını uzaktan ve tamamen güvenli bir şekilde karşılayıp karşılamadığını kontrol etmelerini sağlar.