ULMA Packaging, Avrupa patenti için en fazla sayıda başvuruda bulunan 25 İspanyol şirketinin münhasır listesine katılmıştır

25.06.2021
İspanya'dan ilk 25 patent başvurusunu içeren liste, ULMA'nın önde gelen bir tasarımcı ve son teknoloji paketleme ekipmanı ve sistemleri üreticisi olarak güçlü inovasyon kapasitesini göstermektedir.
İspanyol Patent ve Ticari Marka Ofisi (OEPM), İspanya'da ülkenin patent sisteminden sorumlu olan kuruluştur. Ulusal patent başvuruları bu kuruluşa yapılmakta olup, uluslararası patent başvuruları (PCT) ve Avrupa patent başvuruları (EPO) da yapılabilmektedir.
 

2019 yılında, “Uluslararası, Avupa ve İspanya Durumunun Analizi” başlıklı, Prestijli OBS Business School profesörü olan Gian - Lluís Ribechini Creus tarafından yayınlanan rapor, ULMA Packaging Teknolojileri Merkezi aracılığıyla ULMA’nın 2012-2019 döneminde OEPM’ye  Avrupa patent başvurusu yapan ilk 25 İspanyol şirketinin özel listesine katıldığını göstermektedir.

ULMA Packaging'in güçlü müşteri odaklı yaklaşımı, endüstri 4.0 çerçevesine uyarlanmış yüksek verimli otomatik ekipman ve sistemler geliştirip, giderek daha sürdürülebilir paketleme teknollojileri üretmesi, müşterilerine yenilikçi fikirler ve çözümler üreten bir şirket olduğunu gösteren harika bir haberdir.

tabla top 25.jpg

Raporun tamamı:
https://www.oepm.es/export/sites/oepm/comun/documentos_relacionados/Noticias/2020/2020_11_04_PublicacionInformeSistemaPatentes2019.pdf