ULMA Packaging'in VTC 800-R sürekli dikey paketleme makinesinde rendelenmiş peynir için yeniden kapatılabilir zipperlı paketler

25.06.2021
Yeni VTC 800-R modeli, önceki modellere göre daha yüksek hızda zipperlı paketler üretmenizi sağlamaktadır.

Süpermarketler, rendelenmiş peynir için giderek yeniden kapatılabilir paketler talep etmektedir. Bu nedenle süt ürünleri üreticileri, bu tür ambalajları en yüksek düzeyde üretim ve verimlilikle üretmelerini sağlayan makineleri, üretimlerine dahil etme ihtiyacı görmektedirler.

Üretimi dakikada 60 pakete kadar artırabilen VTC 800-R sürekli dikey paketleme geliştirildi. Önceki modellerde üretim hızı yeniden kapatılabilir zipper  uygulaması ile yaklaşık 35 paket/dk ile sınırlıydı.

Vertical grated cheese VTC 828 zipper longitudinal (522691) copia.jpg

Bu durumda verimliliği kaybetmeden ve makinenin kolay çalışmasını sağlayarak üretim limiti 60 paket/dk'ya çıkarıldı.

Döner çeneli VTC 800-R sürekli dikey paketleme makinemiz, uzunlamasına uygulandığı için zipperla çalışmayı kolaylaştırır, böylece üretimi artırmayı mümkün kılar.

VTC 800-R modeli, tüm süreçlerde en yüksek hijyen seviyelerini sağlamaya odaklanan tasarım konsepti sayesinde diğer VTC 800 serisinden de ayrılmaktadır. Özel bir yıkama tasarımı, su tahliyesini kolaylaştıran yüzeylerle IP66 koruma seviyesi sunar. Bu konsept, rendelenmiş peynir paketinde olduğu gibi gıda sektöründe de rakipsiz sonuçlar vermektedir.

Yeni birimler için aldığımız çok sayıda talebin onaylanmasından da anlaşılacağı gibi, sonuçlar çok olumlu çıkmaktadır.

Bu, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini öğrenmek için sürekli dinlemeye, ihtiyaçlarına en uygun çözümü bulmak amacıyla tüm çabalarımızı memnuniyet düzeylerini artırmaya odaklama konusundaki kararlılığımızın bir başka örneğidir.