ULMA Packaging, barlar ve unlu mamuller için 200 paket/dakika hıza sahip yeni bir otomatik paketleme hattı sunuyor

25.06.2021
Daha az yer kaplayan oldukça esnek, giriş seviyesi otomatik bir hat

Hat, ürünlerin bir veya daha fazla paketleme makinesine daha sonra eşit ve sürekli dağıtım için dizildiği ve sıralandığı bir toplama konveyöründen oluşur. Ürünler sıralı halde  bir sonraki konveyöre yerleştiren döner bir konveyör üzerine dağıtılırlar. Ayrıca ürünlede herhangi bir kusur varsa bir toplama konveyörüne veya bir ayırma konveyörüne aktarılabilir.

Dağıtıcıdan sonra isteğe bağlı bir toplama veya tampon görevi gören buffer konveyör kurulumu hattın OEE'sini önemli ölçüde iyileştirir çünkü paketleme hattında bir sorun varsa, sistem kalan ürünleri o biriktirme konveyörüne aktarır ve daha sonra boşluk algılandığında otomatik olarak paketleme makinesine beslenir.

Besleme bandı ürünleri FR 200 yatay paketleme makinesine iletir.

Bu yeni çoklu konveyör, boyutunu küçültmek ve daha kompakt bir hat elde etmek için bu şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca bantları değiştirmek artık daha da kolay ve basit olduğu için bakım ve temizlik süreleri optimize edilebilmektedir.

Bu, çeşitli ürün boyutlarıyla çalışabilen oldukça esnek ve çok yönlü bir seridir. Endüstriyel bir bilgisayar kullanılarak kontrol edilen, standart olarak gelişmiş birbirine bağlı üretim özellikleriyle gelen UPC 4.0 kontrol paneli, makineye uzaktan bağlanmanıza, OEE'yi analiz etmenize, izlemenize, çalıştırma talimatlarını, videoları vb. görüntülemenize olanak tanır.

ULMA Packaging yatay paketleme makinelerinde mümkün olan en sürdürülebilir paketlemeyi elde etme taahhüdüne uygun bir şekilde geri dönüşümü kolay sürdürülebilir filmler ile çalışmaktadır.

TEMEL FAYDALARI

  • Küçük yerleşim
  • Yüksek esneklik
  • Sürüdürülebilir filmler ile çalışabilme
  • Uzaktan bağlantı imkanı

entry_level_bakery_system.jpg

  1. Ürün alma konveyörü
  2. RDS-DT 0 döner konveyörlü sıralı dağıtıcı
  3. 90º ürün sırası kaldırma konveyörü
  4. Ürünler arasındaki boşlukları dolduran konveyör

Barlar ve unlu mamuller için orta büyüklükteki üretimler için olan bu otomatik hat, kataloğumuzda bulunan mevcut yüksek hızlı otomatik paketleme hatları serisine katılmaktadır.

Bu veya başka bir paketleme sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.